Complete badkamers

Heerlijk relaxten

Complete badkamers

Bij Piet Klerkx hechten we niet alleen waarde aan een goed begin van de dag, maar ook aan een goede afsluiting. Bij beide momenten speelt de badkamer een belangrijke rol. Piet Klerkx beschikt daarom over een ruim assortiment complete badkamers. Zo kies je een badkamer waarin je 's ochtends lekker kunt wakker worden en 's avonds jezelf op je gemak kunt klaarmaken voor de nacht. Bij Piet Klerkx vind je dé badkamer die bij je past.

Lees Piets liefde voor

koken & baden

  • Vind je ideale opstellingen
  • Alles over keukens & badkamers
  • Gratis magazine
  • Snel thuis in je brievenbus

Bereken de prijs van je badkamer

Als je op zoek bent naar een nieuwe badkamer is het handig om te weten wat jouw nieuwe badkamer gaat kosten. Met de badkamer budgetplanner van Piet Klerkx reken je zelf op eenvoudige wijze uit hoeveel budget je ongeveer nodig hebt.

Ontwerp je badkamer in 3D

Twijfel je over een bad of douche? OF wil je weten wat een antraciete vloertegel met je badkamer doet? Met de 3D ontwerptool van Piet Klerkx krijg je meer gevoel bij jouw nieuwe badkamer. Zo weet je binnen een handomdraai hoe jouw ideale badkamer eruit ziet.

Plek voor ontspanning

De badkamer van nu is al lang geen betegeld hok meer voor een praktisch doeleinden. Het is een volwaardige leefruimte geworden die ook steeds meer op deze manier wordt ingericht. In steeds meer badkamers wordt de stijl van het interieur dan ook doorgevoerd. Zo ontstaat er een ruimte waarin je je op je gemak voelt en heerlijk kan ontspannen. Geen drukke kinderen om je heen en even afstand nemen van alle drukte op je werk, dat is waar de badkamer steeds vaker voor gebruikt wordt. Met de keuze voor luxe sanitair tover je deze ruimte zo om tot een echte wellness.

Complete badkamers

Piet Klerkx beschikt over een ruim assortiment compleet ingerichte badkamers. Dit wil zeggen dat het sanitair, de tegels en eventuele accessoires met zorg zijn uitgezocht en op elkaar zijn afgestemd. Het resultaat is een prachtige badkamer waarin comfort en gemak met elkaar gecombineerd worden. Heb je een kleine ruimte en wil je daardoor een bad/douchecombinatie in plaats van een apart bad en een aparte douche? Of wil je toch een andere wastafel dan in het oorspronkelijke ontwerp staat? Onze collectie complete badkamers biedt mogelijkheden voor verandering, zodat jouw toekomstige badkamer helemaal naar wens is. Onze adviseurs vertellen je hier graag meer over.

Hoogwaardige kwaliteit

Een nieuwe badkamer is niet iets wat je vaak in je leven koopt, daar zijn wij ons van bewust. Onze hele collectie is daarom van hoogwaardige kwaliteit, zodat je jarenlang plezier hebt van je badkamer. Om de kwaliteit te behouden, is het belangrijk dat het sanitair, afhankelijk van het gebruik, regelmatig grondig wordt schoongemaakt. Goed onderhoud garandeert de kwaliteit op de lange termijn. Om je badkamerbezoekjes daarnaast zo ontspannen mogelijk te maken, wordt kwaliteit bij Piet Klerkx moeiteloos gecombineerd met design en gebruiksgemak. Wil je onze collectie met eigen ogen bekijken of heb je vragen? Kom dan langs in één van onze winkels waar onze adviseurs graag met je meedenken.

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×