Praktische & stijlvolle keukens

In alle kleuren, stijlen en prijsklassen

Het uitzoeken van een nieuwe keuken roept vaak veel vragen op. Onze keukenexperts in Amersfoort en Waalwijk zijn er om je hiermee te helpen en voorzien je graag van persoonlijk advies. Het ruime assortiment maakt dat je ongetwijfeld een keuken zult vinden die helemaal naar wens is. Bovendien worden al onze keukens vakkundig in je woning geïnstalleerd en gemonteerd. 

Keukens in de stijl die bij je past

Heb jij een specifieke stijl in gedachte voor je keuken? Bij Piet Klerkx vind je alle stijlen keukens. Ook hebben we een breed aanbod materialen, kleuren en apparatuur.

Keukenadvies op maat

Het uitzoeken van een nieuwe keuken roept vaak veel vragen op. Onze adviseurs zijn er om je hiermee te helpen en voorzien je graag van persoonlijk advies.

Bereken de prijs van je keuken

Als je op zoek bent naar een nieuwe keuken is het handig om te weten wat het prijskaartje van jouw ideale keuken gaat zijn. Met de keuken budgetplanner van Piet Klerkx reken je zelf op eenvoudige wijze uit wat jouw keuken gaat kosten.

Ontwerp je keuken in 3D

Twijfel je over een rechte keuken, een hoekkeuken of een eilandkeuken? Of wil je weten wat bijvoorbeeld een antraciet vloertegel met je keuken doet? Ontwerp met de 3D tool een duidelijk beeld van jouw toekomstige keuken.

Lees Piets liefde voor

koken & baden

  • Vind je ideale opstellingen
  • Alles over keukens & badkamers
  • Gratis magazine
  • Snel thuis in je brievenbus

Alle keuken merken onder één dak

Voor elke vraag een passende oplossing

Bij Piet Klerkx vind je diverse topmerken en stijlen op het gebied van wonen, slapen, koken en baden. Laat je verrassen door de enorme collectie designmeubelen, de beste merken op slaapgebied, prachtige keukens volgens de laatste trends en de ontelbare mogelijkheden voor je keuken.

Keuken als leefruimte

Een keuken vormt in veel gezinnen de plek waar alles om draait. Er wordt niet alleen gekookt, maar ook met elkaar de dag doorgenomen of gezellig gekletst met de buren die even op bezoek komen. Het is dan ook belangrijk dat je keuken helemaal naar je eigen smaak is ingericht en je de mogelijkheden biedt die jij nodig hebt. Vind je het gezellig om op een kookeiland te koken, zodat je niet met je rug naar de gasten hoeft te staan of besteed je de ruimte liever aan een extra grote tafel? Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, zowel wat betreft de stijl, de opstelling als de apparatuur. Onze adviseurs helpen je met het maken van de juiste keuzes.

Verschillende stijlen

Houd je van strak en modern of voel je je juist het meest thuis in een sfeervolle landelijke of klassieke keuken? Heb je een grote ruimte tot je beschikking of een iets kleinere? Aangezien we allemaal onze eigen voorkeuren hebben en onze budgetten ook niet hetzelfde zijn, beschikt Piet Klerkx over een uitgebreide collectie keukens met verschillende stijlen en sferen. Zo kies je de stijl die bij je past en maak je de ruimte daarna compleet met de juiste apparatuur en een bijpassende inrichting. Het resultaat: een keuken die helemaal is afgestemd op jouw voorkeuren, zowel qua uitstraling als inrichting. Dit kookt meteen een stuk prettiger.

Maak je keuken compleet

Tegels en accessoires staan vaak onder aan het lijstje wanneer je een nieuwe keuken gaat uitzoeken. Niet gek, want deze komen meestal pas als laatst aan bod in het hele proces. Toch wil dit niet zeggen dat tegels en accessoires minder belangrijk zijn, integendeel: ze maken je keuken compleet. Met de juiste tegels en bijpassende accessoires benadruk je de gekozen stijl en komt de keuken bovendien beter tot zijn recht. Meer informatie en inspiratie opdoen? Breng dan een bezoekje aan onze winkel. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×