Bedden

Het meest persoonlijke item van je huis

Bedden zijn bepalend voor je nachtrust. Juist om deze reden is het uitzoeken van een nieuw bed niet gemakkelijk. Ben je op zoek naar een ledikant of juist een boxspring? Iedereen heeft een eigen voorkeur als het op slapen aankomt. Daarnaast wil het oog natuurlijk ook wat. Bij Piet Klerkx vind je een bed dat niet alleen bij jouw persoonlijke voorkeuren past, maar ook bij je lichaam en slaaphouding.

NIEUW: Piet's magazine

  • 80 pagina's inspiratie
  • Woontrends 2018
  • Gratis magazine t.w.v. €5,95
  • De nieuwste collectie

Onze merken

Heerlijk wegdromen

Heb je er wel eens bij stilgestaan dat je bijna een derde deel van je leven doorbrengt in bed? Dan is een comfortabel bed natuurlijk wel een pré. Naast comfortabel moet het bed ook mooi in je slaapkamer passen. Geef je de voorkeur aan een donkere of lichte kleur? Wil je wel of geen nachtkastjes? Houd je van modern of klassiek? Dankzij ons grote assortiment is de keuze helemaal aan jou en droom je straks heerlijk weg.

Diverse soorten bedden

Het assortiment van Piet Klerkx bestaat uit drie categorieën: boxsprings, ledikanten en slaapbanken. Voor elke categorie geldt dat er volop keuze is. Is je slaapkamer strak en modern ingericht? Dan is een luxe boxspring misschien wel waar jij naar op zoek bent. Ben je juist wat meer van de romantiek in de slaapkamer? Een klassiek bed of ledikant zal dan beter op zijn plaats zijn. Wanneer je een keuze gemaakt hebt, kun je je slaapkamer compleet maken met bijpassend textiel en kussens.

Het belang van comfortabel slapen

Uiteindelijk is vooral het slaapcomfort belangrijk bij het kiezen van een nieuw bed. Ga je voor een hard of een zacht matras? Twee losse matrassen of juist één groot matras? Wellicht ben je ook op zoek naar een topmatras. Bij Piet Klerkx kun je het allemaal vinden. Neem een kijkje in één van onze winkels en probeer ze allemaal even uit. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe matras je het comfort biedt waar je naar op zoek bent.

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×