Gratis kleur- en interieuradvies

Maak een afspraak

Maak een afspraak met onze adviseur!

Heb je verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Wil je weten hoe je dat ene designmeubel waar je al zo lang van droomt in harmonie brengt met de rest van je interieur?
Onze interieurarchitecten helpen je graag om van je huis een echt thuis te maken. Samen met jou gaan ze schetsen maken, stalen vergelijken en stijlen bepalen om je vervolgens een zo goed mogelijk advies te geven.

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen zal onze interieurarchitect telefonisch contact met je opnemen om een afspraak te plannen en een aantal vragen te stellen.
Bereid jij jezelf ook voor? Om een goed advies te kunnen geven vragen wij om foto's plattegrond en eventueel moodboard meet te nemen naar de afspraak.

Vul je gegevens in en onze adviseur neemt contact met je op.
Laat je verrassen en inspireren!

Wil jij snel een afspraak zonder voorbereidingen te doen? Maak dan een afspraak via de persoonlijke afspraak pagina.

1. Selecteer datum, tijd en locatie

Afspraak maken

Voorkeur locatie en tijd

Selecteer een datum en tijd

Afspraak maken

2. Vul uw gegevens in

Zodat we u optimaal van dienst kunnen zijn

Vul uw gegevens in

  • Inclusief stijl impressie tekening
  • Afspraak ook mogelijk bij je thuis
  • Met 6 filialen altijd in de buurt

Wat gebeurt er na het maken van mijn afspraak?

  • Je ontvangt een bevestigingsmail van de gemaakte afspraak
  • Mocht het tijdstip lastig uitkomen, dan nemen we even contact met je op
  • En uiteraard zorgen wij dat vervolgens de koffie voor je klaar staat

WIJ HELPEN GRAAG

Gefeliciteerd! Een nieuwe woning, wat leuk! Of ben je gewoonweg je huidige interieur van je woonkamer beu en wil je je huis opnieuw inrichten? Daar helpen wij je graag bij. Bij Piet Klerkx hebben we ruim 85 jaar woonervaring. Wij geven interieuradvies op het gebied van woonkamers, slaapkamers, badkamers en keukens. Oftewel de volledige huisinrichting.

GEEN INTERIEUR IS ONS TE GEK

Begin er maar eens aan, een huis volledig inrichten. Voor de één nachten lang wakker liggen en voor de ander een droom. Die laatste mensen werken bij ons. Mensen die ervan dromen een huis in te richten door middel van kleuradvies en interieurtips over verlichting, materialen en stijlen. 

Onze vestigingen

Onze interieuradviseurs staan voor je klaar in onze 6 vestigingen; Waalwijk, Amersfoort, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Purmerend. Zes prachtige vestigingen volop wooninspiratie. 

Interieur- en kleuradvies afspraak

Maak via bovenstaand formulier een afspraak op de gewenste datum en tijd. Je zult worden teruggebeld door onze interieuradviseur om de afspraak te bevestigen. Hij of zij zal je meteen alvast wat vragen stellen over de gewenste huisinrichting en vragen om foto's en afmetingen van de in te richten ruimte mee te nemen. Op deze manier krijg je veruit het beste kleur- en interieuradvies

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×