Enzo Luca

Het Italiaanse design van Enzo Luca

Enzo Luca is een Nederlands merk met Italiaanse invloeden en met een uniek en tijdloos karakter. Het merk is zó gewild dat Piet Klerkx het heeft toegevoegd aan zijn assortiment. Bekijk het ruime aanbod van Enzo Luca tafels tot aan Enzo Luca banken. Het uitgebreide assortiment van dit merk is robuust en krachtig, maar toch sfeervol en warm door de materialen en kleuren die gebruikt worden. Ben je op zoek naar meubels voor een eigentijdse inrichting? Lees dan verder wat de collectie van Enzo Luca te bieden heeft.

 1. enzo luca
  3899,-
 2. enzo luca
  349,-
 3. enzo luca
  849,-
 4. enzo luca
  429,-
 5. enzo luca
  569,-
 6. enzo luca
  549,-
 7. Piet's interieur magazine

  Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken.

 8. enzo luca
  5669,-
 9. enzo luca
  899,-
 10. enzo luca
  5999,-
 11. enzo luca
  5399,-
 12. Professioneel interieuradvies

  Heeft u verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Onze experts staan voor u klaar om u advies op maat te bieden. Maak nu een afspraak en laat u verrassen en inspireren.

 13. enzo luca
  479,-
 14. enzo luca
  599,-
 15. enzo luca
  3499,-
 16. enzo luca
  449,-
 17. enzo luca
  2299,-
 18. enzo luca
  2799,-

Wonen en werken in één met Enzo Luca meubels

De Enzo Luca designmeubels lenen zich perfect voor de overgang van werken naar wonen. De Enzo Luca stoelen bijvoorbeeld zijn zeer geschikt om een lange tijd in te zitten. Steeds meer mensen werken soms een dag thuis en daar heeft dit merk op ingespeeld. Werk vanuit een stoel van dit merk aan de grote keukentafel en geniet vervolgens heerlijk van je diner vanuit dezelfde stoel. Het merk laat zich inspireren door het dagelijkse leven en daardoor ervaart iedereen het comfort van de Enzo Luca stoelen en banken. Daarnaast worden de Enzo Luca designmeubels gekarakteriseerd door de Hollandse nuchterheid, maar ook voel je de Italiaanse sferen. Zo wordt het beste van twee werelden gecombineerd.

Bekijk het ruime aanbod bij Piet Klerkx

Enzo Luca heeft een gevarieerde meubelcollectie. De modellen hebben een karakteriserend design en zijn ontworpen voor diegene die net wat meer willen dan de standaard meubels. Gemaakt van natuurlijke materialen en betaalbaar. Benieuwd geworden naar de collectie? Kom dan naar een van onze vestigingen. Heb je een mooi Enzo Luca meubel gezien of ben je helemaal verkocht door dit design en wil je graag advies over hoe dit in je woning past? Bij Piet Klerkx ontvang je vrijblijvend een uitgebreid interieur- en stijladvies. Een advies dat past bij wat je mooi vindt, wie je bent en hoe je leeft.

Hoe kan ik je helpen?