WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

Bert-Jan, stylist

Hoi! Leuk dat je op deze gastblog hebt geklikt! Ik ben Bert-Jan en werk als stylist bij Piet Klerkx. Met ons styling team zorgen we er voor dat de winkels er mooi en inspirerend uit zien. Zo dat het voor onze klant een uitje is om langs te komen. In deze gastblog schrijf ik over mijn werkzaamheden en geef ik jou een leuke dosis inspiratie mee =)

African touch

Helaas weinig verre reizen dit jaar.. maar met de juiste meubels en accessoires kun je heerlijk wegdromen in het Hollandse zonnetje! Ik laat je zien hoe je samen met Piet Klerkx jouw interieur een African touch geeft!

Met wat kleine toevoegingen in jouw interieur heb je zo een afrikaans sfeertje in huis! Maak gebruik van warme aardse tinten en combineer verschillende natuurlijke materialen. Zoals teakhout, riet en textiel. De open kasten uit ons Storm programma passen perfect in deze sfeer. Het warme teakhout in combinatie met het zwart metalen frame geven je interieur meteen een stoere maar warme look. Wat ideaal is aan deze kasten zijn de open vakken waar je gave objecten in kunt plaatsen. Kies voor een mooi masker of kralenketting op een standaard en je bent al een heel eind op weg naar jouw eigen african touch!

Wanneer je jouw meubels al compleet hebt snap ik dat je niet meteen afscheid neemt van je bank om hem te wisselen voor een bank met een open leer structuur. Als je een goede rustige basis in huis hebt kun je met het gebruik van het juiste karpet en wanddecoratie ook al zorgen voor een totaal ander gevoel. Een handgeweven karpet in natuurlijke tinten versterkt het afrikaanse gevoel en zorgt voor warme voetjes. De karpetten zijn in vele kleur tinten te verkrijgen dus er is er altijd wel eentje bij die bij jouw bank past.

Wat niet mag ontbreken in deze trend zijn rieten accessoires! Ik zou niet gelijk het hele huis vol zetten met mandjes. Maar echt goed kijken wat bij de African touch past. Het hoeft allemaal niet te netjes maar mag er lekker grof en ruig uit zien. Wil jij iets origineels aan de muur? Maak dan een collage van rieten manden in verschillende formaten en uitvoeringen. Vergeet ook niet een paar grote rietpluimen toe te voegen om de sfeer compleet te maken!

African touch is natuurlijk ook perfect om door te voeren naar buiten. Kleed je tuin of balkon aan met dezelfde kleurtinten en rieten accessoires als binnen zo ontstaat er een mooi geheel in én rond je huis! Kom snel een keer een kijkje nemen in één van onze winkels en laat je adviseren over de vele mogelijkheden.

Bert-Jan

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten