WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

Bert-Jan, stylist

Hoi! Leuk dat je er bent! Ik ben Bert-Jan en ik werk als stylist bij Piet Klerkx. Met het Piet Klerkx stylingteam zorgen we ervoor dat de winkels er inspirerend en stijlvol uitzien, zodat het voor onze klant een uitje is om langs te komen. In deze gastblog neem ik je mee in mijn werkzaamheden en hoop ik jou een dosis inspiratie mee te geven.

Nieuw! Urban Nature Culture

Yes! We hebben weer héél véél nieuwe woonaccessoires in het Woonwarenhuis! Een voor ons in de winkel splinternieuwe merk, Urban Nature Culture, met prachtige kleuren én vooral duurzame materialen. De collectie bestaat uit mooie vazen van gekleurd gerecycled glas tot aan naturel tint objecten van.. - Tja, wat is het eigenlijk?! -  Ik ga het je hieronder allemaal uitleggen!

Een duurzaam merk geïnspireerd door de natuur

Maar wat is Urban Nature Culture nou eigenlijk? Urban Nature Culture is een huis en lifestyle merk dat zich laat inspireren door de natuur en het behoud van onze planeet. Er is heel goed nagedacht over het gebruik van duurzame materialen waardoor er een prachtige collectie is ontstaan. Door gebruik te maken van vrolijke kleuren en zachte natuurlijke kleuren (zoals wit, beige, zandkleur en crème) zijn de woonaccessoires aan ieder interieur toe te voegen.

Verschillende kleuren of mix en match!

Zelf ben ik gek op felle kleuren! Toen ik zag wat mijn collega's aan het uitpakken waren, was ik meteen enthousiast! De glazen vazen zijn er in veel verschillende kleuren, vormen en maten. Het glas is gemaakt van duizenden stukjes gerecycled glas, dat is omgesmolten tot een nieuwe vaas en perfect met elkaar valt te combineren. Dus mix en match of kies voor een echte eyecatcher in jouw huis.

Diverse natuurlijke materialen

Ik was erg verbaasd toen ik hoorde wat het materiaal was van de andere woonaccessoires.De grote, stevige antraciet grijze vaas XL is gemaakt van katoen-maché. - Nog nóóit van gehoord! - De katoen die is gebruikt komt uit stof afval uit de Indiase kledingindustrie. Stijlvol en ook nog eens super duurzaam! Omdat de vaas zo'n robuuste uitstraling heeft, had ik nooit gedacht dat deze zo licht zou zijn. Mocht je je woonaccessoires vaak op een andere plek neer willen zetten? Dan verplaats je deze vaas zo van links naar rechts en van boven naar beneden! 

Ook zijn er verschillende woonaccessoires gemaakt van papierpulp, natuurlijke gom en krijtpoeder. Deze mix wordt met de hand in een mal geperst waardoor er geen één object hetzelfde is.

Kussens

De kussens van Urban Nature Culture zijn makkelijk te combineren om je interieur af te stylen. Wederom zijn er duurzame materialen gebruikt zoals: linnen en prachtige kleuren, duurzaam zijde. De subtiele kleuren en rustige dessins zijn de perfecte toevoeging in jouw woon- of slaapkamer!

Urban Nature Culture nu ook bij Piet Klerkx

Leuk hè! Je vindt de collectie nu dus ook bij ons in het Woonwarenhuis! Het zou ook kunnen dat je de woonaccessoires op een van onze foto's voorbij hebt zien komen. Ik en mijn styling collega's hebben de accessoires al een aantal keer gebruikt tijdens het opbouwen van verschillende fotoshoots. We hebben er kasten mee gevuld die je vindt op onze eigentijdse afdeling maar ook in de A'dammer kasten die je vindt op onze design afdeling. De Urban Nature Culture collectie is dus écht toe te voegen in elk interieur!

Ga jij voor de natuurlijke tinten? Of de mooie kleurtjes? 
Ik ben erg benieuwd.. Laat het me weten!

Bert-Jan

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten