WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

Een moderne badkamer combineren met andere stijlen

Een moderne badkamer kun je personaliseren door het te combineren met een stijl die bij jou past. Een moderne badkamer met hout geeft een warme en sfeervolle uitstraling. Leg een unieke visgraat vloer van hout, voeg warmte toe met een massief eikenhout wastafelblad of denk aan de details met houtlook tegels op de muur.

Met betonlook tegels, een zwarte waskom, organische spiegel of een sfeervolle hanglamp zorgt voor een stoere industriële sfeer in jouw moderne badkamer. Door het gebruiken van beton ontstaat er een robuuste, maar chique uitstraling. Wist je dat de betonlook ook de perfecte manier is om een kleinere ruimte groter te laten lijken? Kies voor grote, egale tegels om de ruimte optisch te vergroten.

Moderne badkamer in verschillende uitvoeringen

Het kiezen van de juiste opstelling voor de badkamer is een spannende keuze met veel opties en mogelijkheden. Afgestemd op jouw badkamerruimte kan je voor verschillende uitvoeringen kiezen. Wij zetten er een paar voor je op een rij:

Een moderne badkamer met inloopdouche 
Een inloopdouche geeft een ultiem luxe en ruimtelijk gevoel. Door het gebruik van bijvoorbeeld beton maak je de ruimte nog groter. Een inloopdouche leent zich perfect voor een regendouche die je kan aanpassen op jouw stijl door bijvoorbeeld te kiezen voor een minimalistisch design of een mat zwarte afwerking. 

Een moderne kleine badkamer 
Bij een kleine moderne badkamer kan je gebruik maken van een glazen douchewand, hangende meubels en lichte kleuren om de ruimte optisch te vergroten. Met de juiste materialen en details geef je een kleine ruimte een grootse en luxe sfeer. 

Een moderne badkamer met bad en douche 
Bij een ruime badkamer kan je de ruimte met een bad en een douche voorzien. Gebruik de ruimte optimaal en kies voor een ruime inloopdouche en een vrijstaand bad. Door moderne materialen en lichte kleuren te gebruiken creëer je een ware spa-beleving in jouw eigen badkamer. Bij een iets kleinere ruimte kun je kiezen voor een bad-douche-combinatie. Met de juiste materialen, kleuren en uitvoering ontstaat er een strakke, elegante uitstraling die doet denken aan een inloopdouche.

Moderne badkamermeubels

Minimalistische en strakke badkamermeubels kunnen jouw moderne badkamer helemaal af maken. Een moderne inrichting kenmerkt zich door een minimalistisch design met geometrische figuren, strakke lijnen en neutrale kleuren. Bijvoorbeeld een rechthoekige wastafel zonder handgrepen, een radiator met strakke spijlen in plaats van ronde of een vierkante spiegel.

Elementen in een moderne badkamer

Als de indeling van de badkamer is besloten en de badkamermeubels zijn uitgekozen, kun je gaan kijken naar de details; een moderne badkamer kraan, spiegel of design lamp. Minimalistische accessoires hebben een groot effect op de look van de badkamerruimte, hiermee kan je oneindig variëren en jouw persoonlijke stijl laten terugkomen.

Moderne badkamertegels

Tegels met een beton- of natuursteenlook, geven een rustige en moderne uitstraling. Hierdoor ligt er een basis van elegantie en kalmte zodat je kan focussen op details zoals minimalistische badkamermeubels en accessoires. Het voordeel van een beton- of natuursteenlook tegel is dat deze water af stoten. Een keramieken tegel met betonlook is ook krasbestendig en neemt door zijn glazuurlaag geen vuil op.

Maak een 3D ontwerp
van jouw ideale badkamer

Weet je precies hoe jouw stijlvolle badkamer eruit ziet en wil je dit in kaart brengen? Dit is mogelijk met een ontwerpprogramma waarbij je eenvoudig de ruimte, elementen en accessoires kunt bepalen. Daarna kun je het ontwerp bekijken via verschillende invalshoeken in 3D. Pak hier je voordeel:

  • Ontwerp eenvoudig jouw eigen badkamer
  • Geheel gratis en vrijblijvend
  • Je ontwerp kun je gratis downloaden

Al je bekende merken

Bij Piet Klerkx vind je al je favoriete merken voor je woonkamer.

Van bekende merken tot unieke designstukken. En vergeet onze Piet Klerkx Huiscollectie niet.

  • Geberit logo
  • Hansgrohe logo
  • Sealskin logo
  • Villeroy boch logo
Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten