Greeploze vs semi-greeploze keukens: wat zijn de verschillen?

Bij het kiezen van een minimalistische keuken kun je een afweging maken tussen een greeploze of semi-greeploze keuken. Een semi-greeploze keuken heeft subtiel weggewerkte grepen. De smalle grepen zitten vaak aan de bovenkant van de kasten waardoor ze bijna niet zichtbaar zijn. 

Een volledig greeploze keuken geeft een tijdloze en strakke look. Met de ‘push-to-open’ techniek gaan de lades en kasten makkelijk open. Met een zachte duw tegen de kast of lade gaat deze al open, ideaal tijdens het koken als je handen vol of vies zijn. Bij een greeploze keuken lopen de lijnen in elkaar over wat bijdraagt aan een moderne uitstraling en wat het schoonmaken van alle oppervlakken nog gemakkelijker maakt.

Greeploze keukens in verschillende kleuren

Ga je voor een industriële look en kies je voor een zwarte greeploze keuken of houd je meer van een minimalistische en tijdloos design met een witte hoogglans keuken zonder grepen? Een greeploze keuken kun je helemaal afstemmen op jouw stijl en wensen.

Met een donkere afwerking benadruk je de luxe die het uitstraalt. Combineer met hout voor een industriële look en maak een afweging tussen een matte of glanzende afwerking. 

Een witte keuken zonder grepen is een lust voor het oog. De ruimte lijkt groter en door zijn witte kleur geeft het een gevoel van rust en frisheid. Door de eenvoud van een witte greeploze keuken is het gemakkelijk te combineren met jouw persoonlijke stijl.

Greeploze onderdelen in de keuken

Je kunt er ook voor kiezen om alleen een aantal onderdelen in de keuken greeploos te laten uitvoeren.

Greeploze keukenkasten
Creëer een moderne en strakke look met greeploze keukenkasten. Het geeft een ruimtelijk en opgeruimd gevoel aan jouw keuken en door de egale fronten zijn ze makkelijk schoon te maken. 

Greeploze oven 
De kracht van een greeploze keuken is dat alle kasten en lades in elkaar overvloeien. Een greeploze oven is een moderne toevoeging die helemaal opgaat in de andere greeploze kasten en daardoor perfect aansluit bij een keuken zonder grepen. 

Greeploos keukeneiland
Een keukeneiland is de eyecatcher van de keuken. Een vrijstaand werkblad dat sfeer toevoegt aan de ruimte. Met greeploze lades krijgt het keukeneiland een moderne en kalme uitstraling.

Maak een 3D ontwerp
van jouw ideale keuken!

Weet jij precies hoe jouw perfecte keuken eruit ziet en wil je dit in kaart brengen? Dit is mogelijk met een ontwerpprogramma waarbij je eenvoudig de opstelling, kleur en indeling kunt bepalen. Ook kun je de gewenste keukenapparatuur uitkiezen! Pak hier je voordeel:

  • Ontwerp eenvoudig jouw eigen keuken
  • Geheel gratis en vrijblijvend
  • Je ontwerp kun je gratis downloaden

Al je bekende merken

Bij Piet Klerkx vind je al je favoriete merken voor je keuken.

Van bekende merken tot unieke designstukken. En vergeet onze Piet Klerkx Huiscollectie niet.

  • logo bora
  • Miele
  • Logo quooker
Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten