WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

Interieuradvies voor de zakelijke klant

In voorgaande blogs besteedde we al aandacht aan de voordelen en onderdelen van interieuradvies. Daarin ging het vooral over interieuradvies bij mensen thuis. Maar bij Piet Klerkx kunt u ook terecht voor advies over de inrichting van uw kantoor of kantine. Kan uw werkruimte wel wat vernieuwing gebruiken? Lees in deze blog meer over het belang van een goed ingericht kantoor en de adviesmogelijkheden voor de zakelijke klant. We sluiten de blog af met een succesvol interieuradvies dat is uitgevoerd voor één van onze klanten.

Waarom is de inrichting van de werkplek zo belangrijk?

Het effect van de inrichting van een kantoor wordt vaak onderschat. De inrichting van uw kantoor kan namelijk een grote invloed hebben op het succes van uw bedrijf. Om te beginnen is het kantoor vaak het eerste wat de klant, sollicitant of een andere relatie ziet. Een mooi ingericht kantoor met een prettige sfeer, maakt indruk op klanten en relaties. Een prettige omgeving heeft daarnaast ook een positief effect op uw werknemers. Als zij zich fijn voelen in hun werkomgeving, krijgen zij meer plezier in hun werk. Mensen die plezier hebben in hun werk, leveren ook nog eens beter werk dus dat is natuurlijk een win-win situatie. Naast uitstraling en sfeer is het ook belangrijk dat de ruimtes efficiënt zijn ingericht. Kijk goed naar de beste indeling. Uiteindelijk kent u uw bedrijf het beste en zijn onze adviseurs experts op het gebied van stijl en indeling, dit zorgt samen voor perfect eindresultaat.

Hoe verschilt de aanpak van een zakelijk interieuradvies?

In een voorgaande blog kunt u lezen hoe een interieuradvies eraan toe gaat. Het grootste verschil is dat bij een zakelijk interieuradvies niet alleen rekening gehouden moet worden uw persoonlijke smaak, maar ook met het type bedrijf, de bedrijfsvoering en de huisstijl. Het uiteindelijke doel is natuurlijk een mooie, sfeervolle en efficiënt ingerichte werkruimte voor de medewerkers, die laat zien wat de onderneming graag wilt uitstralen naar de klant of andere bezoekers.

Succesverhaal TFDWORK

The Flying Dutchman @ Work is een bemiddelingsbureau in Sliedrecht gespecialiseerd in het werven en selecteren van beveiligingspersoneel. Zij hebben gebruik gemaakt van ons zakelijke interieuradvies voor verschillende ruimtes in hun kantoor. Later hebben wij de foto’s van het prachtige eindresultaat mogen ontvangen. The Flying Dutchman @Work gaf aan trots te zijn op het eindresultaat en dat zijn wij zeker ook!

Kom een keer langs!

U bent uiteraard altijd welkom om een keer te komen kijken in één van onze winkels! Als u interesse heeft in een zakelijk interieuradvies, maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Heeft u nog vragen over wat een interieuradvies precies inhoudt, lees het hier of neem contact op met een van onze winkels.

 

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten