Bert-Jan, stylist

Een fotoshoot met stylist Bert-Jan

Hoi! Leuk dat je op deze gastblog hebt geklikt! Ik ben Bert-Jan en werk als stylist bij Piet Klerkx. Dit keer neem ik je een dagje mee achter de schermen bij… een fotoshoot!

De Mondriaan in de spotlight

Deze keer draait de shoot om de Mondriaan bank. Wat deze bank zo bijzonder maakt, zijn de vele opties waar je uit kunt kiezen. Zo kun je deze bank helemaal naar wens samenstellen. Verschillende opstellingen, materialen, poothoogte, kleuren, armleuningen, vulling, zitdiepte en zelfs de optie om de bank met verstelbare hoofdsteunen te bestellen. Kortom: voor ieder wat wils! En dat gaan we vandaag op de foto zetten!

Fotolocaties creëren

In onze winkels hebben we vijf verschillende Mondriaan opstellingen staan. Dit betekend dus dat er vijf verschillende settings op de foto gaan. De fotolocatie is dit keer Piet Klerkx Waalwijk. Dit is ideaal, want met alle mogelijke beeldbewerkingen is het voor ons mogelijk om gewoon in de winkel te fotograferen. De fotograaf kan dan later een raam of deur toevoegen zodat de uiteindelijke foto hetzelfde gevoel geeft als die van een echte huiskamer. 

Nog een voordeel van fotograferen in de winkel is dat we alles bij de hand hebben. We lopen de deur plat bij Piet's Woonwarenhuis voor de leukste en nieuwste accessoires. Als eerst bepalen we wat voor stijl de bank heeft. In dit geval hebben we bijvoorbeeld één bank in roestbruin velvet, hierbij gaan we een luxe kant op, terwijl we bij de groene, leren bank voor een stoere afstyling gaan.

Tijdens een dagje fotografie is het hollen en stilstaan voor ons. Wanneer je denkt dat je net klaar bent blijkt via de camera toch dat de lamp niet lekker in het beeld past. Waardoor er snel naar een alternatief moet worden gezocht. Op de foto's zie je hier natuurlijk niks van, maar achter de schermen is het vaak een hoop hectiek. Maar juist dat maakt de dag zo leuk. Want de eindresultaten mogen er weer zijn!

Laat je het me weten wanneer je de foto's ergens tegen komt?

Bert-Jan 

 

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten