Jill, gastvrouw

De perfecte bank voor jou

Wij begrijpen dat zitcomfort iets heel persoonlijks is. Stel daarom nu de perfecte bank samen bij Piet Klerkx! Met de keuze uit talloze opstellingen, kleuren en materialen hebben wij altijd de juiste bank voor jou. 

Een nieuwe bank kopen?

De bank een grote sfeerbepaler voor de woonkamer. Naast dat je comfortabel wilt zitten, moet een nieuwe bank ook passen in jouw interieur en woning. Hierdoor ontstaat al snel een wensenlijstje waar de bank aan moet voldoen qua comfort, opstelling, kleur en materiaal. En daar komt het vakmanschap en de jarenlange ervaring van Piet Klerkx om de hoek kijken. Met ruim 500 banken slaag je altijd in één van onze winkels.

Bank zelf samenstellen

Heb je jouw ideale bank niet zien staan in onze winkel? Of wel de juiste opstelling, maar niet in de gewenste kleur? Dan helpen onze interieuradviseurs je graag met het zelf samenstellen van een nieuwe bank. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Piet Klerkx. Of je nu op zoek bent naar een hoekbank, 2-zitsbank, 3-zitsbank of 4-zitsbank, wij zorgen ervoor dat de nieuwe bank perfect past in jouw woonkamer én bij jouw levensstijl. Of je nu lekker samen op de bank duikt of met het hele gezin. Kies de opstelling van de bank, kleuren, materialen, armleuningen, kussens, poten en vulling en laat Piet Klerkx jouw droombank creëren.

Jarenlang zitplezier met Protexx

Wanneer je jouw nieuwe bank gevonden hebt, dan wil je er natuurlijk zo lang mogelijk plezier van hebben. Daarom raden wij je aan om de bank professioneel te laten behandelen met Protexx. Met Protexx is jouw nieuwe bank jarenlang beschermd tegen het snel indringen van vuil en stof. Door het ademende membraan dat over de stof of leersoort wordt gelegd, trekken vloeistoffen niet in. Wanneer je jouw bank laat behandelen met Protexx ontvang je jarenlange garantie en gebeurt er toch een ongelukje? Dan komen de experts van Protexx de vlek verwijderen. Gaat zelfs dat niet? Dan wordt de bank hersteld. Benieuwd wat Protexx voor jouw meubelen kan doen? Vraag dan meer informatie in één van de Piet Klerkx winkels. 

Ben je op zoek naar een nieuwe bank en ben je nieuwsgierig geworden? Ontdek alle mogelijkheden dan bij jouw favoriete Piet Klerkx winkel en laat je verrassen door de grootste woonbeleving van Nederland!

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten