Onze moderne keukens


Een moderne keuken combineren met andere stijlen/materialen

Een moderne keuken legt een stijlvolle basis waarmee je andere stijlen kan combineren. Kies bijvoorbeeld voor een landelijk moderne keuken. Combineer de minimalistische inrichting en strakke lijnen van een moderne keuken met bijvoorbeeld sierlijke houten fronten en neutrale kleuren zoals beige en bruin voor een modern landelijke keuken. 

Door de toevoeging van hout geef je de moderne keuken een stoere en warme uitstraling. Het geeft een ruw randje aan de strakke afwerking van de moderne keukenstijl. Denk bijvoorbeeld aan een witte moderne keuken gecombineerd met een houten werkblad. Van kleine details tot grote elementen; hout is gemakkelijk te verwerken in een moderne keuken.

Moderne keukens in verschillende opstellingen

Een moderne keuken is in elke opstelling een echte eyecatcher. Van een kleine keuken, tot een woon- of hoekkeuken, de moderne keuken behoudt zijn kracht door eenvoud. Kies voor een opstelling die het beste bij jouw ruimte en voorkeuren past!

Kookeiland

Bij een moderne keuken met kookeiland geniet van je extra ruimte. Het kookeiland leent zich perfect als middelpunt van de ruimte. Een plek om samen te koken, bij te praten of heerlijk te borrelen. Voeg bijvoorbeeld een marmeren werkblad toe en creëer een stijlvol modern kookeiland.

Hoekkeuken

Een moderne hoekkeuken geeft een dynamisch en ruimtelijk gevoel, zowel voor een kleine als grote keukenruimte.

Kleine keuken

Neutrale en lichte kleuren in een moderne kleine keuken zorgen voor een ruimtelijk gevoel. Ook het minimalistische design en de naadloze afwerking van greeploze keukenkasten zorgen voor een strakke uitstraling die de ruimte optisch vergroot.

U-keuken

Een moderne keuken opgesteld in een U-vorm is naast gezellig ook zeer functioneel. Met drie verschillende werkvlakken geniet van je van extra veel ruimte en heb je altijd alles binnen handbereik.

Rechte keuken

Een moderne rechte keuken komt in ieder interieur tot zijn recht. Perfect voor als je iets minder ruimte hebt, of de ruimte optisch wil vergroten. Kies voor bovenkasten voor extra opbergruimte, of hou het ruimtelijk en kies voor een kastenwand in plaats van bovenkasten. Ideaal om bijvoorbeeld een koelkast en/of (stoom)oven in te plaatsen.

L-keuken

In een moderne L-keuken benut je de beschikbare ruimte optimaal door het hoekelement. Hierdoor ontstaat er een open sfeer met voldoende werkruimte. Niet voor niets is dit een van de meest gekozen keukenopstellingen.

Moderne keukens in verschillende kleuren

Met verschillende kleuren geef je een persoonlijke touch aan jouw keuken. Kies voor lichte kleuren om het moderne gevoel te versterken en voor donkere kleuren voor extra warmte en sfeer.

Een witte keuken

Een witte moderne keuken is de meest gekozen kleur voor deze keukenstijl. De moderne kleur geeft een ruimtelijk en rustgevend gevoel. Kies voor een witte hoogglans afwerking voor een design gevoel, of een matte afwerking voor een stoerdere uitstraling.

Een zwarte keuken

Een moderne zwarte keuken geeft een luxe uitstraling. Met kleine accenten zoals een zwarte kraan of spoelbak geef je de moderne keuken een stijlvolle touch. Ook bij de zwarte kleur kun je voor een hoogglans of een matte afwerking kiezen. Bevat de ruimte waar de keuken staat weinig natuurlijke lichtinval? Dan adviseren wij om te kiezen voor een lichtere kleur zoals bijvoorbeeld wit.

Een grijze keuken

Een moderne grijze keuken is de perfecte middenweg. Grijs is een neutrale maar luxe kleur die perfect te combineren is met andere kleuren en stijlen. Niet zonder reden wint deze kleur steeds meer aan populariteit! Een moderne keuken in grijze kleur heeft een zachte en tijdloze uitstraling.

Kom langs in de winkel of plan een afspraak

Meer weten of meer inspiratie nodig? Plan dan nu eenvoudig online een afspraak in bij Piet Klerkx Waalwijk of vraag een gratis keuken- en badkamermagazine aan. Onze interieuradviseurs bieden graag advies om samen de mooiste moderne keuken uit te kiezen, afgestemd op jouw voorkeuren en wensen!

Maak een 3D ontwerp
van jouw ideale keuken!

Weet jij precies hoe jouw perfecte keuken eruit ziet en wil je dit in kaart brengen? Dit is mogelijk met een ontwerpprogramma waarbij je eenvoudig de opstelling, kleur en indeling kunt bepalen. Ook kun je de gewenste keukenapparatuur uitkiezen! Pak hier je voordeel:

  • Ontwerp eenvoudig jouw eigen keuken
  • Geheel gratis en vrijblijvend
  • Je ontwerp kun je gratis downloaden

Al je bekende merken

Bij Piet Klerkx vind je al je favoriete merken voor je keuken.

Van bekende merken tot unieke designstukken. En vergeet onze Piet Klerkx Huiscollectie niet.

  • logo bora
  • Miele
  • Logo quooker
Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten