Badkamer Mirano: sfeer en elegantie in de nieuwste trends

Sfeer, elegantie en luxe: dat zijn de kernwoorden voor badkamer Mirano. Deze badkamer brengt de nieuwste trends op het gebied van badkamers bij elkaar. Hierdoor ontstaat een luxueuze uitstraling met een gouden randje. In deze blog vertellen we je graag meer over de samenstelling van deze prachtige badkamer, en geven je gelijk inspiratie over de nieuwste badkamertrends. Here we go! 

De luxueuze uitstraling van deze schitterende badkamer begint met de marmerlook tegels aan de zijwand. Marmer(look) tegels geven een natuurlijke en stijlvolle uitstraling aan elke badkamer en zijn niet meer weg te denken uit de badkamers van nu. Op de badkamervloer vinden we houtlook tegels voor een warme en stijlvolle sfeer. Bovendien zorgen houtlook tegels, dankzij de rechthoekige vorm, voor een ruimtelijk effect in de badkamer. Zo lijkt een kleine badkamer optisch groter. Last but definitely not least, maken de opvallende hexagon tegels in de douche en achter het wastafelmeubel de luxueuze sfeer compleet

De imposante hexagon muurbetegeling van vloer tot plafond in verschillende tinten groen en blauw zorgt voor een prachtig kleurenmozaïek. Een echte eyecatcher in de badkamer met een speels én luxueus effect. Bovendien vormt deze haxagonwand het perfecte contrast voor zowel lichte als donkere elementen in de badkamer, die zo perfect tot hun recht komen. Bijvoorbeeld de grote ronde spiegel met verlichting, voorzien van touch-bediening: de Thebalux LED Spiegel Giro touch. Tanden poetsen, make-uppen of andere verzorgingsrituelen worden voor deze badkamerspiegel een waar feestje. En tegen de groenblauwe hexagon wand komt de spiegel prachtig tot zijn recht.

Ook de twee prachtige goudkleurige Ben Stradius opbouwkommen en Ben Lavion verhoogde wastafelkranen in geborsteld messing dragen hieraan bij. De combinatie zorgt voor een ongekend luxueuze uitstraling. Dit effect zien we opnieuw terug in de douche: hier combineert het volledig goudkleurige Ben Lavion kraanwerk prachtig met de groenblauwe hexagon wand. En ook de strakke zwarte douchecabine met handdoekhouder komt zo prachtig tot zijn recht. Ontspannen en bijkomen wordt een eitje in deze elegante douchecabine.

Al met al combineren de kleuren wit, zwart, goud en groen perfect met elkaar in deze stijlvolle badkamer. Om het plaatje helemaal af te maken, is er boven het toilet een nisje ingebouwd waar plek is voor accessoires en is er bijzondere verlichting opgehangen. Zo is de luxueuze badkamer stijl tot in de details uitgewerkt. Uiteraard kun je de badkamer verder naar persoonlijke smaak inrichten. Wat dacht je bijvoorbeeld van zwarte of gouden accessoires? Ook een kleinere of grotere plant die goed gedijt in een vochtige ruimte past perfect bij deze badkamer stijl. 

Eén ding is zeker: je geniet van een luxueus hotel-gevoel bij je thuis met badkamer Mirano! Enthousiast geworden? Kom langs in één van onze vestigingen om te ontdekken welke badkamertrends jij wil toepassen in jouw badkamer, of kom badkamer Mirano in het echt bewonderen. Laat je inspireren! 

Antwoord op al je woonvragen

Van je huis een thuis maken, daar helpen we graag bij. Of je nu op zoek bent naar een bank, tafel, fauteuil, kast of een compleet interieur: onze adviseurs staan voor je klaar met professioneel advies op maat.

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten