Riant-Stoutenbeek binnenkijker in Son en Breugel

De uitdaging

Martijn en Sanne wilden graag een modern, luxe en exclusief interieur creëren, waarin bijzondere kleurcombinaties en designstukken de boventoon voeren. De uitdaging zit in het maken van de juiste combinaties, zodat het interieur daadwerkelijk opvalt, maar toch mooi op elkaar aansluit. Om dit te verwezenlijken hebben Martijn en Sanne de interieurontwerper van Riant-Stoutenbeek ingeschakeld. Samen wordt de woonruimte omgetoverd tot een luxueus geheel.

De oplossing

Om de woonwensen van Martijn en Sanne te vervullen is gekozen voor een kleurcombinatie van blauwe, grijze en bruine tinten. Deze kleuren worden op een unieke manier gecombineerd, door gebruik te maken van verschillende patronen en vormen. Al deze kleuren zijn terug te zien in échte designmeubels. Vanwege de designmeubels krijgt de kamer de gewenste, exclusieve uitstraling. Tot slot zijn er enkele kleurrijke decoratiestukken toegevoegd, om de ruimte toch nog extra kleur te geven. Een goed voorbeeld hiervan is het grote, kleurrijke schilderij dat terug te zien is in het loungegedeelte.

Resultaat

“Om een exclusief interieur te creëren is er gekozen voor een opvallend kleurgebruik, waarin blauw-, bruin- en grijstinten op een unieke manier met elkaar gecombineerd worden door het gebruik van verschillende patronen. Al deze kleuren komen terug in échte designerstukken, waardoor het interieur een luxe en modern geheel vormt.”

De juiste merken

Om de luxe en exclusieve uitstraling van deze woonruimte te waarborgen is er gekozen voor diverse designmeubels. Zo is er in de woonkamer van Martijn en Sanne gekozen voor opvallende blauwe banken van het merk Leolux. Deze banken worden gecombineerd met de Prismo salontafels van tevens het designermerk Leolux. Deze donkere tafeltjes zorgen voor een mooi contrast met de blauwe banken. Daarnaast is er nog een echte loungeplek gecreëerd met de Tigra Divanbase bank van het merk Jori. Deze zeer comfortabele loungebank zorgt voor een exclusief relaxplekje in huis. Als laatste wordt voor de zithoek gebruik gemaakt van bruine, leren eetkamerstoelen van het welbekende merk Enzo Luca. Dankzij de opvallende cognac kleur dienen deze stoelen als ware eyecatcher in de ruimte.

Ervaring

We zijn ontzettend tevreden met de moderne en exclusieve inrichting van ons nieuwe interieur. Het uitstekend gecombineerd kleurgebruik en de designstukken maken de ruimte een bijzonder en uniek geheel. Dit hadden we zelf nooit zo kunnen bedenken en we zijn dan ook enorm blij met de hulp van de interieurontwerpers van Riant-Stoutenbeek.

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten