WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

Keuken Farnell: modern, sfeervol en luxe

Ben je op zoek naar een droomkeuken maar weet je nog niet precies wat je wil? Laat je inspireren door keuken Farnell! Deze prachtige eilandkeuken kenmerkt zich door een moderne uitstraling, sfeer en luxe. Een plaatje om naar te kijken en een genot om in te koken en te leven.

Wat direct opvalt aan deze keuken is het kleurcontrast binnen de verschillende keukenelementen. De keuken is uitgevoerd in een warm grijze kleur met een strakke greeploze afwerking. Het keramieken blad met natuursteenlook complementeert de moderne sfeervolle uitstraling van deze keuken. Het eiland loopt door in een bar met een dikker houten blad, dat met de donkere tint voor een mooi  contrast zorgt. Ook de luxe matzwarte inbouwapparatuur van het Duitse topmerk AEG contrasteert prachtig met de lichte keuken.

De keuken is uitgevoerd met een inbouw koffiezetapparaat en een uitgebreide oven en is daarmee van alle gemakken voorzien. In de keuken vind je veel opbergruimte in de ladekasten van het eiland en in de hoge kastenwand. Hierdoor heb je alle ruimte om al jouw ingrediënten, potten en pannen en ander keukengerei- en apparatuur overzichtelijk en ruimtelijk op te bergen.

Zo wordt koken elke dag een festijn. En dankzij de (eveneens zwarte) geïntegreerde kookplaat en afzuiging van BORA ervaar je tijdens het koken in deze keuken te allen tijde een schone lucht. Een lust voor het oog, en een luxe om mee te koken. Daarom is deze keuken de ideale leefkeuken waarin je koken en leven als één geheel kunt ervaren - deze keuken kun je dus met een gerust hart plaatsen in een aaneensluitende woon- of leefruimte.

De warme en hoogwaardige barstoelen aan het barblad creëren daarbij de ideale plek om aan te ontbijten, werken, borrelen of koffie drinken. Of misschien gebruik je deze plek om in alle rust de heerlijkste gerechten uit te zoeken die je gaat bereiden. De nissen in de zijkant van de kastenwand en in de voorzijde van het kookeiland, bieden in elk geval genoeg ruimte voor kookboeken, accessoires en serviesgoed. Zo geef je deze warme en moderne keuken een persoonlijke touch met jouw eigen boeken en accessoires en heb je al jouw kookboeken bij de hand.

Om het helemaal af te maken, is de Farell keuken tot slot uitgevoerd met de Aquahot 3-in-1 kokendwaterkraan. Deze kraan zorgt naast een prachtig design voor optimaal gebruiksgemak: met deze kraan geniet je van zowel koud, warm en kokend water uit één kraan. Hierdoor wordt koken nog makkelijker en duurzamer.

Concluderend kunnen we zeggen dat de Farnell keuken een prachtige luxueuze keuken is waarvan het design tot in de details is doorgevoerd. Van alle gemakken voorzien, modern en sfeervol. Ben je benieuwd geworden naar deze keuken en de mogelijkheden? Kom keuken Farnell bekijken in de Piet Klerkx vestiging in Waalwijk. De Piet Klerkx keukenadviseurs staan voor je klaar. 

Antwoord op al je woonvragen

Van je huis een thuis maken, daar helpen we graag bij. Of je nu op zoek bent naar een bank, tafel, fauteuil, kast of een compleet interieur: onze adviseurs staan voor je klaar met professioneel advies op maat.

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten