Piet Klerkx Amersfoort

wonen, slapen, design, keukens en sanitair

De Brand 1-4
3823 LD Amersfoort
Wonen 033-4560844
Keukens & Badkamers 033-4570066
receptie-amersfoort@pietklerkx.nl

Wanneer zijn wij geopend?

Openingstijden

Maandag
12:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 21:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
Zie aangepaste tijden

Hans Rietveld vestigingsmanager

De klant die de moeite neemt om onze showroom te bezoeken wordt beloond met een totaalconcept. Bij Piet Klerkx bieden wij naast meubels met merken als Enzo Luca, Leolux, Linteloo, Label, Design on Stock, en een prachtige huiscollectie ook, badkamers, keukens. Daarnaast een woonwarenhuis waar de klant heerlijk kan shoppen tussen alle woonaccessoires. Onze klant kan dus uren wegdromen in onze winkel. Daarom nodig ik ook iedereen uit een keer een kijkje te komen nemen en de Piet Klerkx ervaring met mij te delen.

  • In totaal 25.000 vierkante meter
  • Persoonlijke interieuradviseur aanwezig
  • Het grootste online aanbod
  • Snelle levering

Rondleiding door Piet Klerkx Amersfoort

Kom langs bij Piet Klerkx Amersfoort

Ben je op zoek naar een nieuwe bank of eettafel of is je hele interieur wel toe aan een flinke opfrisbeurt? Kom dan eens kijken, voelen en ervaren in de woonwinkel van Piet Klerkx in Amersfoort. Onze winkel in Amersfoort heeft een oppervlak van maar liefst 25.000 m2 en je vindt hier de collecties van veel bekende ontwerpers en designmerken. Rondlopen door de woonwinkel levert je sowieso een heleboel inspiratie en ideeën op. Je vindt hier verschillende stijlen, de nieuwste woontrends en een uitgebreide afdeling woonaccessoires en verlichting van bijvoorbeeld HKLiving, Lifestyle, Rivièra Maison en PTMD.

In Amersfoort vind je alles op het gebied van wonen, keukens en badkamers. Je kunt hier voor de deur gratis parkeren en er is een gezellige koffiehoek waar je tussendoor even pauze kunt nemen om alles wat je hebt gezien op je in te laten werken.

Sta je voor grote veranderingen in je interieur? Dan is het goed om te weten dat onze verkoopadviseurs je graag met deskundig advies willen helpen. Als je van te voren een afspraak maakt, krijg je zelfs gratis kleur­- en interieuradvies. Vul hier je gegevens in en maak een afspraak.

Plan uw route
{}

Plan een afspraak

Juiste keuze garantie op je aankoop

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×