Piet Klerkx Amsterdam

wonen, slapen, design, keukens en sanitair

Arena Boulevard 140
1101 DJ Amsterdam
020-3315241
receptie-amsterdam@pietklerkx.nl

Wanneer zijn wij geopend?

Openingstijden

Maandag
13:00 - 17:30
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 21:00
Vrijdag
10:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 17:30
Zondag
Zie aangepaste tijden

Arjan Oostra vestigingsmanager

In de Villa Arena heb je uiteraard veel winkels onder een dak, bij Piet Klerkx Amsterdam vind je ook nog eens alles is een winkel. De bekendste designmerken, onder andere Rolf Benz, Leolux, Design on Stock, Enzo Luca, Auping, Tempur, maar ook een zeer uitgebreide eigen collectie. Elke dag staan we voor je klaar om de ultieme droomwens te verwezenlijken op het gebied van wonen en slapen.

  • In totaal 4500 vierkante meter
  • Persoonlijke interieuradviseur aanwezig
  • Het grootste online aanbod
  • Snelle levering

Rondleiding door Piet Klerkx Amsterdam

Kom langs bij piet klerkx Amsterdam

Natuurlijk kun je online veel inspiratie opdoen voor je interieur. Maar het is nog veel leuker om de uitgebreide collectie van Piet Klerkx in het echt te zien. Zoek je een bank? Dan wil je kunnen zitten en vergelijken. Een bed? Dan wil je kunnen proefliggen. Een relaxfauteuil? Dan wil je natuurlijk voelen hoe comfortabel hij ligt.

De woonwinkel van Piet Klerkx in Amsterdam heeft een oppervlak van 4.500 m2 en je vindt hier de laatste woontrends, vele bekende topmerken en hippe woonaccessoires. Het aanbod is enorm. Daarom kunnen wij het ons goed voorstellen dat je behoefte hebt aan deskundig advies. Onze verkoopadviseurs in de winkel staan dan ook voor je klaar. Wist je dat je ook gratis kleur-­ en interieuradvies kunt krijgen? Daarvoor moet je wel even van tevoren een afspraak maken en een aantal gegevens meenemen. Hier kun je een afspraak maken.

Plan uw route
{}

Plan een afspraak

Juiste keuze garantie op je aankoop

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×