Piet Klerkx Purmerend

wonen, slapen, design, keukens en sanitair

Einsteinstraat 2
1446 VG Purmerend
0299-644929
receptie-purmerend@pietklerkx.nl

Wanneer zijn wij geopend?

Openingstijden

Maandag
12:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 21:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
Zie aangepaste tijden

Abel Huisman vestigingsmanager

Bij Piet Klerkx vindt u een enthousiast team die u graag helpt in uw zoektocht naar uw ideale meubelstuk. Je bezoek speciaal maken en helpen met het verwezenlijken van je woondroom is onze dagelijkse missie. Niets is te gek en geen moeite te veel. We hebben de koffie en een lekker stuk appeltaart in ons mooie filiaal Piet Klerkx Purmerend voor u klaar staan!

  • In totaal 5500 vierkante meter
  • Persoonlijke interieuradviseur aanwezig
  • Het grootste online aanbod
  • Snelle levering

Rondleiding door Piet Klerkx Purmerend

Kom langs bij piet klerkx Purmerend

De woonwinkel van Piet Klerkx in Purmerend is één grote bron van inspiratie voor mensen die op zoek zijn naar iets nieuws voor hun interieur. De uitgebreide collectie van bekende design-­ en topmerken vind je hier uitgestald op een oppervlak van 5.500 m2, onderverdeeld in de thema's wonen, slapen en design.

Naast een grote verscheidenheid aan unieke meubelen, vind je hier ook originele woonaccessoires, wanddecoraties en verlichting. Alles dus, om je huis volledig in te richten. Omdat je niet dagelijks bezig bent met het veranderen van je interieur, kan het zijn dat je behoefte hebt aan advies. Dat kan altijd. Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar met deskundig advies. Maar we kunnen je ook helpen met het creatief inrichten van de ruimtes. Maak een afspraak voor gratis persoonlijk kleur­- en interieuradvies en ontdek wat er allemaal mogelijk is om jouw huis helemaal jouw plek te maken. Hier lees je hoe je het gratis kleur-­ en interieuradvies aanvraagt.

Plan uw route
{}

Plan een afspraak

Juiste keuze garantie op je aankoop

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×