Piet Klerkx Rotterdam

Wonen, slapen en design

Watermanweg 229
3067 GA Rotterdam
010-2892121
receptie-rotterdam@pietklerkx.nl

Wanneer zijn wij geopend?

Openingstijden

Maandag
13:00 - 17:30
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 17:30
Vrijdag
10:00 - 21:00
Zaterdag
10:00 - 17:30
Zondag
Zie aangepaste tijden

Raymond de Koning vestigingsmanager

Mijn naam is Raymond de Koning, vestigingsmanager van Piet Klerkx Rotterdam. De vestiging met meer dan 3300m2 meubelkeuze waarin niet ik maar de klant Koning is. Samen met mijn team van enthousiaste en ervaren meubelkenners zorgen wij ervoor dat u bij ons de juiste keuze kan maken. Wij verwelkomen jemet een heerlijke verse kop koffie, cappuccino of thee geserveerd met appelgebak om al je meubelwensen in vervulling te laten gaan. Onze eigen veelzijdige collectie, grote designmerken en het exclusieve Enzo Luca geven naast een complete slaapafdeling je het beeld wat je mag verwachten van een betrouwbare én van oudsher bekend meubelzaak. Maak een afspraak die je uitkomt of bezoek ons in het Alexandrium wat elke dag van de week geopend is!

  • In totaal 3300 vierkante meter
  • Persoonlijke interieuradviseur aanwezig
  • Het grootste online aanbod
  • Snelle levering

Rondleiding door Piet Klerkx Rotterdam

Kom langs bij Piet Klerkx Rotterdam

Als je op zoek bent naar nieuwe meubels, kun je wel wat inspiratie gebruiken. Op internet en in de bladen kun je heel veel vinden. Maar de volgende stappen zijn zien en voelen! Daar zijn de Piet Klerkx woonwinkels voor. In onze vestiging in Rotterdam vind je op een oppervlak van 3.300 m2 vele bekende top-­ en designmerken onder één dak. Je doet hier veel ideeën op en kunt de stoffen voelen, de kleuren zien en alle meubels uitproberen. Zit die bank net zo lekker als hij er uitziet? Zit die relaxfauteuil écht zo relaxed als gezegd wordt? En welk matras past het beste bij jouw slaapwensen?

In Rotterdam vind je alles op het gebied van wonen, slapen, keukens en badkamers. En als je op zoek bent naar minder rigoureuze aanpassingen en alleen maar wat leuke accessoires zoekt om je de look & feel van je interieur op te frissen, kun je je hart ophalen bij de collectie nieuwste en leukste woonaccessoires.

Wist je dat je gratis persoonlijk interieuradvies kunt aanvragen? Het enige wat je hoeft te doen, is een afspraak maken. Hoe je dat doet, lees je hier. Ook zonder afspraak staan onze professionele verkoopadviseurs voor je klaar om je te helpen de beste keuze te maken waar je nog heel lang plezier van hebt.

Plan uw route
{}

Plan een afspraak

Juiste keuze garantie op je aankoop

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×