Classicon

Baanbrekende designmeubelen van Classicon

Classicon is opgericht door Stephan Fischer en bestaat sinds 1990. Het merk staat voor kwaliteit, individualiteit en een tijdloze esthetiek, ongeacht de trends. Classicon meubels worden op dit moment ontworpen door verschillende designers die allemaal dezelfde passie delen: baanbrekende designmeubelen ontwerpen.

Fascinatie belangrijker dan roem

De fascinatie voor nieuwe ontwerpen vindt Classicon belangrijker dan haar roem. Deze focus helpt het merk om voortdurend enthousiaste jonge ontwerpers te ontdekken. Hiermee wordt het hedendaags design en het presenteren van selecte ontwerpen bevorderd. Uiteindelijk moeten de gekozen ontwerpen de kwaliteit en vorm presenteren die worden aangeduid als ‘klassiek’. De collectie van dit merk bestaat dan ook uit baanbrekende designmeubelen uit het verleden, heden en toekomst.

  Echte kwaliteit is de tand des tijds

  Bij de productie van de designmeubelen van Classicon ligt de nadruk op kwaliteit. Hoge kwaliteit betekent in concrete termen volgens dit merk dat ontwerpen in de collectie een onuitwisbare handtekening hebben. Classicon garandeert hiermee dat alleen hoogwaardige materialen en methoden worden gebruikt bij de productie, elk ontwerp voldoet aan alle ecologische vereisten en ieder meubelstuk een strenge kwaliteitscontrole heeft doorstaan. Het merk biedt de zekerheid dat elke gelimiteerde editie een authentieke replica is van het origineel, gemaakt met de toestemming van de designer. Dit is terug te zien in alle meubelstukken die dit merk levert. Laat u inspireren door de talloze klassiekers van dit merk die perfect passen bij de moderne interieurs van nu. De collectie van Classicon bestaat uit banken, stoelen, tafels, lampen en woonaccessoires.

  Collector’s items

  De vormgeving van de designmeubelen van Classicon staat maar voor één ding: klassiek. Daarnaast is aan alles terug te zien dat het merk echt kwaliteit levert. Het zijn selecte meubelen die perfect passen in veel verschillende interieurs. Daarom ook wel bekend als collector’s items: de meesterwerken van gisteren én die van morgen. De waarde van de designmeubelen houden lang aan en zijn voorbestemd om de investering te worden voor de toekomstige generaties.

  We can't find products matching the selection.

  BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

  Hoe kan ik je helpen?