Dutchbone

Dutchbone houdt van meubels

Dutchbone houdt van interieurs die geïnspireerd worden door de wereld. Dit is terug te zien in alles wat dit merk te bieden heeft. Ieder ontwerp heeft een uniek aspect door de ontdekkingen van haar reizen. Dutchbone meubels hebben een ziel met een signatuur. Het merk laat zich inspireren door stijlen van over de hele wereld. De diepgaande verhalen die erachter verscholen liggen, zijn het vertellen waard. Ontdek het design van Dutchbone en laat de wereld integreren in je eigen interieur.

Altijd in beweging

Het design van Dutchbone wordt gekenmerkt door een mix van handgemaakte en industriële producten. De ontwerpers gaan de hele wereld over waarbij zij geïnspireerd worden door de onverwachte plekken die zij bezoeken. De Dutchbone meubels en woonaccessoires zijn er voor iedereen, waarbij het niet uitmaakt of je in een Tiny House, woonboot of villa woont waar ook ter wereld. De diversiteit in materialen en aardetinten zorgt ervoor dat veel gecombineerd kan worden met producten uit de collectie of andere producten. Leg bijvoorbeeld een Dutchbone vloerkleed neer in de woonkamer en schuif hier een bank aan. Plaats een Dutchbone lamp in de hoek en creëer hiermee een werelds interieur met een uniek concept. Of kies voor een van de tafels in donker hout met afgewerkte vintage details. Met Dutchbone meubels en woonaccessoires creëer je altijd een warme en wereldse uitstraling.

Dutchbone een wereldwijde toevoeging

Wie van reizen houdt, houdt van het merk Dutchbone. Met producten van Dutchtone worden wereldinvloeden naar één plek gebracht. Door de ruime collectie is altijd iets te vinden voor ieder interieur. Ben je benieuwd welke stijl de producten van Dutchbone creëren? Kom dan naar een van onze vestigingen. Bekijk de Dutchbone meubels en woonaccessoires en ontvang eventueel een vrijblijvend interieuradvies waarbij je ziet hoe de producten van dit merk in jouw interieur staan. Laat je door Dutchbone meenemen naar een totaal andere wereld in je eigen woning.

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?