Van kookplaats naar leefkeuken

Ontwerp de keuken van jouw dromen

Een nieuwe keuken uitzoeken is een feest. Maar ook: het maken van heel veel keuzes. Wat is een slimme indeling? Wil ik gas, inductie of keramisch koken? Welk werkblad is het meest geschikt? 
Ooit was de keuken alleen bedoeld om er de maaltijd te bereiden. Maar sinds de jaren '80 ervaart een groeiende groep mensen het als een creatieve bezigheid met een sterk sociaal component. In een keuken wordt in toenemende mate 'geleefd'. En omdat we steeds meer tijd in onze keuken doorbrengen, willen we dat deze natuurlijk helemaal naar wens is. Graag helpen wij je in Amersfoort en Waalwijk bij het ontwerpen van je droomkeuken. 

Alle keuken merken onder één dak

Voor elke vraag een passende oplossing

Bij Piet Klerkx vind je diverse topmerken en stijlen op het gebied van wonen, slapen, koken en baden. Laat je verrassen door de enorme collectie designmeubelen, de beste merken op slaapgebied, prachtige keukens volgens de laatste trends en de ontelbare mogelijkheden voor je keuken.

Lees Piets liefde voor

koken & baden

  • Vind je ideale opstellingen
  • Alles over keukens & badkamers
  • Gratis magazine
  • Snel thuis in je brievenbus

Bereken de prijs van je keuken

Als je op zoek bent naar een nieuwe keuken is het handig om te weten wat het prijskaartje van jouw ideale keuken gaat zijn. Met de keuken budgetplanner van Piet Klerkx reken je zelf op eenvoudige wijze uit wat jouw keuken gaat kosten.

Ontwerp je keuken in 3D

Twijfel je over een rechte keuken, een hoekkeuken of een eilandkeuken? Of wil je weten wat bijvoorbeeld een antraciet vloertegel met je keuken doet? Ontwerp met de 3D tool een duidelijk beeld van jouw toekomstige keuken.

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×