Riviera maison

RIVIÈRA MAISON WOONDECORATIES EN MEUBELS VOOR HUIS EN TUIN

De roots van Rivièra Maison liggen in 1948, toen Jacques en Tini Teunissen een bloemenwinkel openden in Amsterdam. De winkel kreeg de naam 'Rivièra Bloemsierkunst'. Het echtpaar specialiseerde zich in bruidsboeketten en opende een filiaal in het chique Amsterdam-Zuid. Wanneer hun zoon Henk in de zaak komt en deze tenslotte overneemt, gaat het hard. Tijdens een vakantie in Maleisië koopt hij een container Aziatische potten op en de winkel in woondecoraties is geboren!

  1. riviera maison
    249,-

DE STIJL VAN RIVIÈRA MAISON

Kenmerkend voor de stijl van de meubels en decoraties van Rivièra Maison, is de landelijke sfeer. Alles wordt met de hand vervaardigd in ateliers over de hele wereld. Het is duidelijk te zien dat Rivièra Maison zich laat inspireren door grote wereldsteden, maar ook door de kleine dorpjes in de Provence. De gebruikte materialen zijn zonder uitzondering warm en natuurlijk en geven je huis een warme en gezellige, mondiale sfeer. De collectie is bijzonder uitgebreid en wordt vier keer per jaar vernieuwd. Denk hierbij aan heerlijke hoekbanken, kasten, fauteuils en eetkamers. En voor de aankleding kun je je hart ophalen aan spiegels, fotolijsten, servies, kandelaars, sierkussens en lampen.

NOMINATIES EN EEN INTERNATIONALE PRIJS

Rivièra Maison werd genomineerd voor maar liefst vier prijzen: de Visa Retail Jaarprijs, de Woon Awards, de Beste Winkelketen van Nederland en de internationale GIA Global Innovation Award. De GIA trofee wordt uiteindelijk in Chicago overhandigd.

Je vindt de collectie van Rivièra Maison in onze woonwinkels in Waalwijk, Amersfoort en Purmerend.

Hoe kan ik je helpen?